نشست مدیران شورای صنفی دانشجویان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم

نشست مدیران شورای صنفی دانشجویان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم موضوعات علمی، فرهنگی و دانشجویی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، در نشست مدیران شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بم با دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه، موضوعات مختلف دانشجویی از قبیل کار دانشجویی، سرویس ایاب و ذهاب، ساخت خوابگاههای دانشجویی، ارتقای آشپزخانه و استفاده از تجهیزات آشپزخانه صنعتی، پیگیری احداث سالن ورزشی، در نظر گرفتن تسهیلاتی برای درمان دانشجویان، تامین منابع علمی روزآمد برای کتابخانه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس دانشگاه در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت امور صنفی دانشجویی در هر یک از موارد ضمن بحث و بررسی موضوع بر پیگیری تاکید کرد.

شایان ذکر است خوابگاه دختران دانشجو در ارگ جدید در حال احداث است و برای تکمیل این خوابگاه و طراحی و ساخت خوابگاه پسران درخواست تسهیلات از بانک ملت شده که پرونده این تسهیلات در دست اقدام میباشد.

این نشست مورخ 98/04/25 در دفتر حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

1398/04/27