دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با  قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت

در دیدار رییس و معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم با  قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت موضوعات آموزشی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، در این دیدار که متعاقب سفر دکتر اکبری به دانشگاه علوم پزشکی بم انجام شد، راههای رفع موانع جذب عضو هیات علمی، تاسیس رشته در مقطع کارشناسی ارشد، تامین عضو هیات علمی تخصصی و فوق تخصصی و سایر موضوعات آموزشی مورد بررسی قرار گرفت. در این نشست دکتر اکبری بر عزم آن معاونت برای کمک به تامین زیرساختهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم تاکید کرد.

شایان ذکر است در جلسه معاونین آموزشی منطقه آمایشی هشت کشوری که در تیرماه سال جاري(مورخ٩٨/٤/٦)با حضور دکتر اکبری در بم برگزار شد، مسئولیت دبیرخانه بسته اعتلای اخلاق حرفهای از مجموعه بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی بم محول شد.

دیدار دکتر عباس زاده رئیس و دکتر آقاعسکری معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم با دکتر اکبری قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت (مورخ٩٨/٤/٢٥) در وزارت بهداشت انجام شد.

1398/04/27