بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی از امکانات درمانی و پایگاه اورژانس شماره ۲ شهری شهرستان ریگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی از امکانات درمانی و پایگاه اورژانس شماره ۲ شهری شهرستان ریگان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی از امکانات درمانی و پایگاه اورژانس شماره ۲ شهری شهرستان ریگان که در حال احداث می باشد بازدید کرد.

فاز اول این پایگاه به مساحت ۱۲۵ متر مربع از آذرماه پارسال شروع شده و اخیرا به پایان رسیده و پبش بینی می شود تا پایان سال جاری ساختمان این پایگاه تکمیل شود.

در این بازدید دکتر عباس زاده با بیان اینکه علیرغم شرایط مالی خاص و کمبود اعتبارات از تمام ظرفیت های قانونی برای تکمیل و اجرای پروژه های درمانی و بهداشتی حمایت می کنیم، خواستار همکاری مسئولین محلی در اتمام پروژه ها شد.

این بازدید مورخ 98/04/027 انجام شد.

1398/04/29