بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی ریگان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در سفر به شهرستان ریگان از بخش های درمانی، اداری و تاسیسات بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی این شهر بازدید کرد.

در جلسه ای که متعاقب این بازدید انجام شد رئیس دانشگاه، ضمن تشکر از تلاشهای صورت گرفته، موضوعات تکمیل ساختمانهای جانبی و محوطه سازی، تامین نیروی انسانی متخصص، تکمیل تجهیزات و سایر موارد را بررسی و در هر مورد راهکارهایی را مقرر کرد.

بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی از فروردین امسال در بخش های اورژانس، داروخانه؛ آزمایشگاه؛ رادیولوژی بستری کودک و بزرگسال عملیاتی شده و پیش بینی می شود تا پایان سال با فعال شدن اطاق عمل به ظرفیت کامل پذیرش بیمار برسد.

این بازدید روز پنجشنبه مورخ 98/04/27با حضور دکتر فروتن رییس اداره بازرسی انجام شد.

1398/04/29