رییس دانشگاه علوم پزشکی بم از محقق شدن یکی از وعده های وزیر بهداشت در سفر به بم خبر داد

با دستور وزیر بهداشت تجهیزات بخش مراقبت های ویژه نوزادان "NICU" تحویل دانشگاه علوم پزشکی بم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی گفت: دکتر نمکی وزیر بهداشت در سفر اخیر خود به شهرستان بم و بازدید از بخش مراقبت های ویژه نوزادن در بیمارستان پاستور، وعده تکمیل و تجهیز این بخش را داد.

دکتر عباس زاده افزود: با دستور وزیر بهداشت پنج دستگاه تنفس مصنوعی (ونتیلاتور) و چهاردستگاه تخت احیاء نوزاد با تمامی امکانات صبح امروز تحویل دانشگاه علوم پزشکی بم شد.

وی گفت: هزینه این دستگاه ها با ارز دولتی مبلغی بالغ بر 900 میلیون تومان و با ارز آزاد در حدود دو میلیاردو پانصد میلون تومان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم با اشاره به عملی شدن یکی از وعده های وزیر بهداشت در منطقه شرق استان در کوتاه ترین زمان ممکن افزود؛ بنده از طرف مردم شرق استان کرمان از دکتر نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در جهت محقق شدن تکمیل و تجهیز بخش "NICU" بیمارستان پاستور تقدیر و تشکر می کنم.

1398/05/01