جلسه همکاری و هم اندیشی جهت رفع مشکلات منطقه حافظ آباد

جلسه هماهنگی و همکاری در جهت رفع مشکلات منطقه حافظ آباد،توسط اهالی آن منطقه با دعوت از مدیر مشارکت های مردمی در مدرسه شهدای دانش آموز  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه مشارکت های مردمی، در این جلسه آقای جهانپور بعد از شنیدن مشکلات توسط اهالی منطقه اذعان داشتند:بی تفاوتی اجتماعی،حالتی است که در آن، مردم یک جامعه نسبت به سرنوشت اجتماعی خود و دیگر افراد جامعه  بی تفاوت باشد.بی تفاوتی در جامعه  نوعی بیماری اجتماعی شده است.حالا که با وجود برخی مشکلات اجتماعی،سیاسی،و اقتصادی زمینه ایی  را برای افزایش بی تفاوتی اجتماعی مهیا کرده است. مقرر گردید بود در این شهرستان 10 کانون سلامت محله در منطقه های مختلف شهرستان بم و تابعه ایجادشود، و نماینده هایی برای کانون ها تعیین کنیم،و نماینده ها مشکلات منطقه خود رو در مجمع سلامت شهرستان با حضور مسئولین اجرایی مطرح کنند.و مشکلات منطقه بر حسب اولویت برطرف گردد. اما حیف حوزه اجتماعی تفکیک و این طرح اجرا نشد؛ اما تمام زیر ساخت ها برای اجرایی شدن طرح وجود دارد. و در پایان بازدید میدانی از منطقه صورت گرفت. و آقای جهانپور قول مساعدت در خصوص مشکلات مطرح شده را داد. و تعدادی از افراد بی بضاعت منطقه جهت درمان رایگان به مراکز استان معرفی شدند.

1398/05/12