برگزاری دور ه آموزشی آشنایی با اصول تخمیر و فرآورده های تخمیری توسط معاونت غذا و دارو

برگزاری دور ه آموزشی آشنایی با اصول تخمیر و فرآورده های تخمیری توسط معاونت غذا و دارو

دور ه آموزشی آشنایی با اصول تخمیر و فرآورده های تخمیری در معاونت غذا و دارو  دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه،  دور ه آموزشی آشنایی با اصول تخمیر و فرآورده های تخمیری  مورخ ۹۸/۵/۱۳توسط معاونت غذا  ودارو جهت کارشناسان نظارت غذا و مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت معاونت باحضور مدرس خانم دکتر علیزاده از دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.


1398/05/16
563