پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت سالگرد بازگشت آزادگان سرافراز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، متن پیام دکتر عباس زاده  بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آزادگان، هیچ‌گاه متعلق به یک مقطع از تاریخ نیستند، بلکه همواره مانند روحی در همه ارکان این کشور و ملت جاری شده‌اند،چرا که پیام و سیره آن ها، فریاد سربلندی و شکوهمندی ملت ایران اسلامی است که برای همیشه ماندگار است و در هر زمان و میدانی می‌توان از آن بهره جست.

روز ۲۶ مرداد، سالروز بازگشت آزادگان  سبکبالی بود که پس از سال ها اسارت در اسارتگاه، قدم به خاک پاک میهن اسلامی خود می گذاشتند.

اینجانب سالروز بازگشت آزادگان سرافراز از جمله همکار گرانقدر جناب آقای عنایت دبیر ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه به خاک میهن اسلامی را به خانواده های محترم ایشان و به ملت عزیز ایران به خصوص همشهریان سرافراز و شهید پرور تبریک و تهنیت عرض می نمایم .

دکتر عباس زاده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم