عید غدیر خم مبارک باد

پیام تبریک دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر خم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه در پیامی عید غدیر خم را تبریک گفتند متن این پیام بدین شرح است :

بسم الله الرحمن الرحیم

خجسته باد پیوند نبوت و امامت در نقطه اوجی به نام غدیر خم ، غدیر یک روز نیست یک تاریخ است یک نوع عقیده و فکر است و نشان دادن خورشید است .غدیر یعنی دست انسان در دست ولی خدا و امام معصوم و بیمه شدن از طاغوتها ، یعنی تداوم رسالت ، غدیر ؛عید عدالت و رهبری است ، عید انسانیت و کمال طلبی است ، غدیر تداوم رسالت حضرت محمد (ص) در ولایت حضرت علی ( ع) است .

اراده خداوند بر آن قرار گرفت تا خشنودی عرشیان و فرشیان را در غدیر کمال بخشد و دست ولایت را با دست رسالت به عالمیان معرفی نماید.

و خداوند تکمیل دین و اتمام نعمت خلقت را در وجود پر برکت حضرت علی ( ع ) می دید و رسولش جز با ابلاغ این پیام، رسالتش را ناتمام می انگاشت، این شد که رفتگان برگشتند و ماندگان رسیدند و ندای خوش « من کنت مولاه فهذا علی مولاه » تمام صحرا را برای همیشه تاریخ پر کرد.

اینجانب فرارسیدن عید غدیر خم ؛ روز امامت و ولایت را خدمت اساتید ، کارکنان ،دانشجویان دانشگاه و مردم شریف  چهار شهرستان شرق استان کرمان ( بم ، نرماشیر، فهرج ، ریگان ) تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند بی همتا و منان مسئلت دارم؛ به یمن این عید بزرگ ، همه را از نعمت هدایت و سعادت رستگاری دو جهان برخوردار فرماید و ما را از پیروان راستین صراط مستقیم خود که به وسیله پیامبران و اولیای برحق روشن و آشکار گردیده ، قرار دهد و در این صراط سعادت و خوشبختی حفظ فرماید .

دکتر عباس زاده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم