برگزاری دومین جشنواره نظام پیشنهاد ها و ثبت تجارب دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بم

دانشگاه علوم پزشکی بم به منظور افزایش جلب مشارکت کارکنان و سایر افراد مرتبط با سازمان در تصمیم گیری ها و اصلاح فرایندهای حاکم بر سیستم،دومین جشنواره نظام پیشنهادها و ثبت تجارب را برگزار می کند.

اهمیت و ضرورت توجه به نظامهای مدیریتی توسعه منابع انسانی از جایگاه ویژه ای برخوردار است. نظام پیشنهادات به عنوان یک نظام مطلوب و کارآمد، محیطی را در سازمان بوجود می آورد که کارکنان، مشتریان و کلیه افرادی که با سازمان در ارتباط هستند از عالی ترین رده سازمانی تا پایین ترین سطح آن، نظرات، ایده ها و پیشنهادهای خود را در زمینه حل مشکلات و نارسایی ها و ایجاد بهبود مستمر در فعالیتهای سازمان ارائه نمایند.به همین منظور و افزایش جلب مشارکت کارکنان وسایر افراد مرتبط با سازمان در تصمیم گیری ها و اصلاح فرایندهای حاکم بر سیستم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بم در نظر دارد برای دومین بار جشنواره ارائه پیشنهاد و ثبت تجربه برگزار کند.

محورهای جشنواره عبارتند از:

1- شیوه های نوین صرفه جویی در هزینه ها

2- راهکارهای ایجاد رقابت و انگیزه بین پرسنل

3- افزایش سطح رضایت مندی مراجعین و پرسنل

4- راهکارهای اجرایی طرح متناسب سازی شغل و شاغل

5- راهکارهای واگذاری خدمات سلامت به بخش خصوصی

6- راهکارهای مقابله با تحریم ها در نظام سلامت

7- توسعه نظام ارجاع و پرونده الکترونیک سلامت

8- راهکارهای ایجاد رقابت در خدمات سلامت محور

9- به کارگیری ظرفیت های اجتماعی در خدمات سلامت

10- شیوه های پیاده سازی اخلاق حرفه ای در خدمات درمانی

ثبت پیشنهاد از طریق سامانه نظام پیشنهادها و ثبت تجربه از طریق سامانه ثبت تجربه وزارت متبوع امکان پذیر می باشد.

مهلت ارائه پیشنهادها و ثبت تجارت از روز سه شنبه مورخ 1398/06/05 لغایت روز یکشنبه مورخ 1398/08/05 به مدت دو ماه می باشد و به سه پیشنهاد برتر،پیشنهاددهنده برتر،سه تجربه برتر و تجربه نگار برتر جوایز نقدی و تقدیرنامه اعطا خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با مقررات نظام پیشنهادها،دستورالعمل اجرایی نظام پیشنهادهای وزارت متبوع جهت مطالعه و بهره برداری ارائه می شود.

پوستر دومین جشنواره نظام پیشنهادها و ثبت تجارب دانشگاه علوم پزشکی بم

1398/06/02