پیام تبریک معاون غذا و دارو به مناسبت روز داروساز

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بم در پیامی روز داروساز را گفت.

متن پیام بدین شرح است:

پنجم شهریور فرصت مناسبي براي ياد آوري و تجليل از نقش مهم و تعيين كننده جامعه داروسازان در چرخه نظام تامين سلامت و بهداشت و درمان كشور است . بی گمان یکی از شاخه های بسیار مهم دانش پزشکی زمان ما دانش دارو شناسی و دارو سازی است، که مهارت روزمره را می طلبد و دانش داروشناسی از نیاز های اولیه است و هیچ کدام از دست اندر کاران رشته های پزشکی از این دانش بی نیاز نیستند پزشک، داروساز، دندانپزشک، پرستار، ماما و دیگر وابستگان این رشته اگر دارو شناس نباشند در کار خود موفق نخواهند بود. در تکمیل زنجیره ارزشمند درمان برای یک بیمار دردمند، بدون شک، داروساز یکی از اصلی‌ترین حلقه‌های به ‌هم تنیده و موثر مورد نیاز در این مسیر مقدس است که در تلاش برای شفای بیمار نقشی بی ‌مانند دارد. ضرورت دارو و داروسازی و نقش آن در تامین سلامت بیماران اهمیت و جایگاه ویژه‌ای دارد و در شرایط کنونی این عزیزان با عزم مثال‌زدنی در خودکفایی تولیدات دارویی در زمینه توسعه و پیشرفت کشور گام‌هایی بلند برداشتند.

داروسازان عزیز  امید است در سایه ایزد منان، همواره هدف عالی شفابخشی را که فطرت آشنای تمامی انسان‌هاست، سرلوحه تلاش بی‌وقفه خود قرار دهید و ستاره‌ی زندگی و اختر دانشتان پیوسته ایام بر دل بیماران بتابد و هماره دعای بندگان بدرقه راه شما باشد .

روابط عمومی معاونت غذا و دارو

1398/06/04