هدیه وزارت بهداشت به مردم شرق استان کرمان

با اختصاص اعتبار لازم برای احداث بیمارستان 202 تختخوابی آموزشی درمانی بم عملیاتی عمرانی با سرعت آغاز شده و این بیمارستان تا دو سال آینده ساخته می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، پس از چندین سال توقف عملیات اجرایی بیمارستان آموزشی بم به دلیل کمبود اعتبار تخصیصی با پیگیری های صورت گرفته و همچنین تامین منابع مالی در قالب اعتبارات ملی و تسهیلات بانک رفاه، علیرغم محدودیت های مالی امسال برای دستگاه های اجرایی، عملیات اجرایی پروژه بیمارستان 202 تختخوابی بم اخیرا با سرعت قابل قبول از سر گرفته شده و با تمام‌ ظرفیت فنی پیمانکار در حال اجراست.

این بیمارستان قرار است جایگزین بیمارستان امام خمینی (ره) بشود که در زلزله سال ۸۲ تخریب شد.

بیمارستان جدید در مجاورت پردیس دانشگاه علوم پزشکی در اتوبان خلیج فارس (ورودی سمت کرمان) در ۲۳ هزار متر مربع و سه طبقه احداث می گردد. برآورد اولیه احداث این بیمارستان ۱۲۰ میلیارد تومان می باشد.

بیمارستان 202 تختخوابی آموزشی و درمانی، شامل بخش های تخصصی و فوق تخصصی از قبیل بخش های جراحی قلب، درمان سرطان و پیوند می باشد که ساختمان آن تا دو سال آینده به بهره برداری می رسد.

1398/06/10