توصیه های بهداشتی درایام محرم در حسینه ها و ایستگاه های صلواتی
_رعایت بهداشت فردی و عمومی و نظافت ابزار و وسایل مربوطه و همچنین محیط کار در حین تهیه و توزیع مواد غذای مد نظر قرار گیرد.
_کلیه ظروف مورد استفاده در توزیع مواد غذایی و نوشیدنی ها باید مورد تایید سازمان غذا و دارو و اداره استاندارد باشند.
_برای توزیع چای و مواد غذایی گرم از ظرف یکبار مصرف بر پایه گیاهی ،سلولزی و آلومینیومی استفاده شود.
_استفاده از ظروف یکبار مصرف پلی استایرینی(فومی) برای مواد غذایی و نوشیدنی گرم و داغ بالای 65 درجه سانتیگراد مناسب نمی باشد.
_ در توزیع آب،شربت ونوشیدنی های سرد در بین دسته های عزاداری و یا در مراسمات از لیوان یکبار مصرف (کریستالی و شفاف)استفاده شود.
_از فرو بردن لیوان و یا پارچ به داخل ظروفی که آب و شربت داخل آن است، خوداری شود.
_از نگهداری غذاهای گرم بیش از دو ساعت در دمای محیط خوداری نمایید و در غیر اینصورت در دمای یخچالی نگهداری شود.ضمنا در صورت نگهداری مستمر در دمای محیط، دمای آن بالای 63 درجه سانتیگراد حفظ شود.
_شهروندان محترم در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی با شماره مستقیم 44341840 و سامانه شکایات مردمی 190 در میان بگذارید.
مرکز بهداشت بم _ واحد بهداشت محیط