پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت روز بهورز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،  آقای دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم ،در پیامی به مناسبت ۱۲ شهریور روز بهورز، این روز را به جامعه بهورزان، به عنوان اعضای خانواده علوم پزشکی تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

۱۲ شهرویور ماه روز ارزشمندی در تاریخ سلامت کشور است. روزی که به نام بهورز، سنگربان حقیقی جبهه بهداشت و درمان کشور نامگذاری شده است.

روز تلاشگرانی که پیام سلامت را به مناطق دورافتاده کشور نیز رسانده و همراه و همدوش لحظه به ‌لحظه مشکلات و بیماری مردم بوده‌اند؛ به ویژه بهورزان عزیز منطقه شرق استان کرمان در چهار شهرستان ( بم ، نرماشیر ، فهرج ، ریگان ) که در مناطق محروم، رنج مضاعفی را به جان و دل خریده و ارتقاء سلامت و بهداشت امروز در  منطقه مرهون خدمات صادقانه این بزرگواران است.

کسانی که عطر خوش سلامت را در تمام خانه‌های روستاییان عزیز جاری ساختند و همواره در جهت تحقق اهداف بهداشت و سلامت ایران اسلامی گام برداشته‌اند.

لذا  خدمت در این حرفه مقدس قطعا برکتی الهی است که خداوند بندگان حقیقی خود را از آن بهره‌مند می‌سازد.

این روز را به تمام بهورزان چهار شهرستان تبریک می گویم و از خداوند متعال برای شما همکاران گرامی توفیق خدمتگزاری در عرصه بهداشت و سلامت مردم را آرزومندم.

دکتر عباس زاده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم