برگزاری دوره فلوشیپ"معاونت تحقیقات و فن آوری"

" فراخوان برگزاری دوره فلوشیپ "

چشم انداز منطقه ای سازمان جهانی بهداشت برای سال 2023، ارتقاء ظرفیت متخصصین حوزه بهداشت عمومی را در اولویت قرار داده است. در راستای حمایت از این هدف دفتر منطقه ای آن سازمان در حال راه اندازی برنامه فلوشیپی تحت عنوان Fellows@EMRO می باشد.

این برنامه فرصتی است برای متخصصان جوان فعال حوزه بهداشت از کشورهای با درآمد متوسط در منطقه تا در همکاری نزدیک با آن سازمان درک خود را در خصوص مشکلات بهداشت عمومی در سطح ملی، منطقه ای و جهانی از طریق حضور در دفتر منطقه ای آن سازمان در مدیترانه شرقی، شهر قاهره در مصر و یا در دفتر کشوری آن سازمان  افزایش دهند.

ضمناً متقاضیان پذیرفته شده با سوابق تحصیلی مختلف با شرکت در برنامه فنی آن سازمان تجربیات آموزشی خود را از طریق دریافت آموزش های شغلی و عملی مناسب افزایش خواهند داد.

جهت اطلاعات بیشتر به آدرس سایت زیر مراجعه نمایید

ضمناً با توجه به کوتاه بودن زمان دوره (6-3 ماه) و عدم برگزاری آن در دانشگاه امکان ارزشیابی مدارک اخذ شده به عنوان فلوشیپ در این مرکز میسر نمی باشد.

معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی بم

1398/06/16