قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 98

ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال تحصیلی جدید، بهار علم و معرفت به دانشجویان عزیز برنامه زمانبندی ثبت نام اینترنتی و حضوری دانشجویان جدید الورود سال تحصیلی99-98 دانشگاه علوم پزشکی بم اعم از ورودی مهر و بهمن به صورت اینترنتی انجام می پذیرد، خواهشمند است به نکات ذیل توجه فرمائید:

1- ثبت نام اینترنتی کلیه دانشجویان جدید الورود

زمان ثبت نام اینترنتی :از چهارشنبه 1398/06/27  لغایت یکشنبه 1398/06/31

نحوه ثبت نام: پس از مراجعه به آدرس سامانه مدیریت آموزش ، از قسمت نوع کاربر گزینه دانشجویان جدیدالورود را انتخاب  کنید و ثبت نام اولیه خود را انجام دهید.

 کد کاربری در این سایت کدملی و کلمه عبور شماره داوطلبی خواهد بود.

 مدارک اسکن شده  باید کاملاً دقیق، واضح و خوانا باشند.

کلیه دانشجویان اعم از پذیرفته شدگان ورودی مهر و بهمن پس از ثبت نام اینترنتی باید جهت تحویل مدارک به صورت حضوری  به دانشگاه علوم پزشکی بم مراجعه نمایند.عدم مراجعه دانشجویان ورودی بهمن به منزله انصراف است.

2- ثبت نام حضوری دانشجویان جدید الورود

زمان مراجعه  حضوری جهت ثبت نام: دوشنبه 1398/07/01 لغایت چهارشنبه 1398/07/03

مدارک لازم برای ثبت نام (پذیرفته شدگان محترم کپی مدارک به هیچ عنوان قابل قبول نمی باشد)

 اصل و کپی شناسنامه از تمام صفحات 2 سری

 اصل و کپی کارت ملی پشت و رو

 8 قطعه عکس4×3 با پشت نویسی

 پرینت ثبت نام اینترنتی

 اصل و کپی کارت پایان خدمت یا کارت معافی (ویژه آقایان)

 اصل ریز نمرات پیش دانشگاهی

 اصل ریز نمرات متوسطه

 اصل مدرک یا گواهی دیپلم به همراه یک کپی

 اصل مدرک یا گواهی پیش دانشگاهی به همراه یک کپی

 نامه از ستاد شاهد و ایثارگران(در صورت استفاده از سهمیه)

 رسید پستی ارزش تحصیلی

جهت اخذ ارزش تحصیلی متوسطه و پیش دانشگاهی با در دست داشتن کپی مدرک متوسطه و پیش دانشگاهی به دفاتر پست بانک مراجعه نمایید.

پذیرفته شدگانی که دانشجوی انصرافی بوده اند، بایستی فرم انصراف قطعی از دانشگاه قبل را جهت ارائه به حوزه نظام وظیفه به همراه داشته باشند.

انتخاب واحد و شروع کلاسهای دانشجویان ورودی مهرماه: شنبه 1398/07/06

3-ثبت نام حضوری دانشجویان شهریه پرداز

زمان مراجعه جهت ثبت نام: دوشنبه 1398/07/01 لغایت چهارشنبه 1398/07/03

پیش پرداخت شهریه به مبلغ 100.000.000ريال (ده میلیون تومان) به شماره حساب230487294 بانک رفاه کارگران به نام درآمدهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم واریز نموده و به میزان  1.000.000.000 ریال(صد میلیون تومان) سفته بانکی به همراه داشته باشید.

مدارک لازم: علاوه بر مدارک ذکر شده در قسمت ثبت نام حضوری، از لینک فرم تعهد را دریافت و به همراه ضامن خود به یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور مراجعه نمایید و اصل آن را در روز ثبت نام به همراه داشته باشید. لازم به ذکر است هرگونه تغییر در متن تعهد نامه، موجب عدم پذیرش خواهد شد.

مشخصات و مدارک مورد نیاز ضامن

1)      کارکنان رسمی دولت با ارائه اصل و یک سری رونوشت آخرین حکم کارگزینی و گواهی اشتغال بکار از واحد مربوطه

2)      مشاغل آزاد با ارائه اصل و یک سری رونوشت جواز کسب معتبر

3)      اصل شناسنامه و 1 سری رونوشت از تمام صفحات

4)      اصل کارت ملی و 1 سری رونوشت پشت و رو

4-پذیرفته شدگان با سهمیه 30% بومی:

کلیه پذیرفته شدگان استفاده کننده از سهمیه 30% بومی مکلف به تودیع سند تعهد(قبل از ثبت نام) می باشند. این دانشجویان باید در روزهای ثبت نام پس از دریافت فرم های مخصوص به دفتر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی بم مراجعه نمایند و جهت ثبت سند به همراه دو ضامن فقط و فقط به دفتر اسناد رسمی شهرستان بم مراجعه کنند.

لینک فرم تعهدبومی دوره کارشناسی

ضامنین باید دارای شرایط ذیل باشند:1- شاغل رسمی2- حداکثر دارای 25 سال سابقه خدمت

5- پذیرفته شدگان رشته پرستاری در دانشگاه های علوم پزشکی ویژه بهیاران شاغل با دیپلم بهیاری:

1- دارا بودن حداقل سه سال سابقه خدمت اعم از دولتی یا غیردولتی به عنوان بهیار در استان محل خدمت، به تایید دفتر پرستاری محل ارائه خدمت

2- کپی آخرین حکم یا دارا بودن گواهینامه اشتغال به خدمت اعم از دولتی یا غیردولتی به تایید دفتر پرستاری محل خدمت

3- دارا بودن دیپلم بهیاری نظام جدید آموزش متوسطه به اضافه مدرک پیش دانشگاهی و یا دیپلم بهیاری نظام قدیم آموزش متوسطه

4- رسید ارزش تحصیلی متوسطه و پیش دانشگاهی از پست بانک

پس از انجام مراحل ثبت نام حضوری، جهت انجام امور خوابگاهی و دانشجویی و دریافت کارت تغذیه به واحدهای مربوطه مراجعه فرمائید.

لینک فرم تعهد بومی دوره دکتری

6- مراحل و مدارک مورد نیاز درخواست خوابگاه

1- دریافت فرم تعهد محضری و تکمیل اطلاعات خواسته شده فرم و مراجعه به یکی از دفاتر رسمی ثبت اسناد و اخذ تعهد محضری

2- دریافت فرم اطلاعات شخصی و تکمیل  اطلاعات خواسته شده و ارائه آن به اداره رفاه در بدو ورود به دانشگاه

3- مطالعه دقیق نحوه پر کردن فرم تعهد محضری

قابل توجه دانشجویان شهریه پرداز:

دانشجویان شهریه پردازی که از خوابگاه استفاده می کنند، موظف به پرداخت هزینه خوابگاه در ابتدای ترم می باشند.

آدرس محل ثبت نام: بم، ابتدای جاده بم – کرمان ، بزرگراه خلیج فارس،پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم، معاونت آموزشی، اداره کل آموزش- شماره تماس: 03444219245-کدپستی :7661713669

1398/06/25