بازتاب گسترده خبری افتتاح مرکز حوادث و عملیات بحران "EOC" دانشگاه علوم پزشکی بم توسط معاون اول رییس جمهور در رسانه ها

مراسم افتتاح مرکز حوادث و عملیات بحران "EOC" دانشگاه علوم پزشکی بم توسط معاون اول رییس جمهور با بازتاب گسترده ای در رسانه ها همراه بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، همزمان با چهل و چهارمین سالروز تاسیس اورژانس پیش بیمارستانی و در مراسمی با حضور معاون اول رییس جمهور، وزیر بهداشت، رییس سازمان اورژانس کشور و بیش از 1200 پرسنل این سازمان، 115 پروژه سازمان اورژانس در 63 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور به بهره برداری رسید.

در این مراسم 40 پروژه منتخب در 7 دانشگاه علوم پزشکی بم، اردبیل، قزوین، شیراز، گیلان، سنندج و جیرفت به صورت همزمان و از طریق ویدیو کنفرانس افتتاح شد.

ستاد حوادث و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی بم در مجموعه ای شامل فرماندهی اورژانس، EOC، مرکز پیام"دیسپچ"، مرکز مانیتورینگ، مرکز آموزش و مهارت و مرکز اداری و همچنین یک پایگاه جاده ای در دهبکری به بهره برداری رسید که با بازتاب گسترده خبری در فضای مجازی و رسانه ها همراه بود.

خبرگزاری صدا وسیما

خبرگزاری ایسنا