تکمیل چرخه درمان در شهرستان ریگان

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم از بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی ریگان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح روز پنجشنبه مورخ 98/06/28 دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی به همراه مدیرحراست، مدیر دفتر فنی و مسئولین مربوطه از بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی ریگان بازدید کرد.

در راستای تکمیل چرخه درمان، تجهیزات، امکانات و تاسیسات این بیمارستان، سیستم تصفیه با ظرفیت40 مترمکعب، سیستم امحاء زباله، که از اولویت های اصلی بیمارستان به شمار می رود، با پیگیری های رییس دانشگاه علوم پزشکی بم، خریداری، نصب و راه اندازی شد.

دکتر عباس زاده همچنین از نحوه خدمات رسانی به مردم در بیمارستان آیت الله هاشمی، پروژه احداث شش واحد پانسون پزشک در دوطبقه در محوطه داخل این بیمارستان و از مرکز خدمات جامع سلامت درحال احداث و ساختمان های پانسیون پزشک مجاور آن در شهرستان ریگان از نزدیک بازدیدکرد.

1398/06/30