تقدیر رییس دانشگاه علوم پزشکی بم از پایگاه و نیروهای نمونه اورژانس پیش بیمارستانی شرق استان کرمان

در جلسه ماهیانه مسئولان پایگاههای اورژانس، رییس دانشگاه علوم پزشکی بم از پایگاه و نیروهای نمونه اورژانس پیش بیمارستانی شرق استان کرمان تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح امروز جلسه ماهیانه مسئولان پایگاههای اورژانس پیش بیمارستانی شرق استان کرمان با حضور دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی، دکتر شیخ رابری رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی ،جمعی از مسئولان ستادی مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی ومسئولان پایگاههای اورژانس برگزار شد.

در این جلسه، پیرامون  افتتاح ساختمان مرکزی ستاد مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی ،نحوه ارتقای جایگاه پرسنل عملیاتی و ارائه خدمت رسانی بهتر به مردم شریف شرق استان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در پایان این نشست از پایگاه نمونه و نیروهایی که کمک به زایمان ‌،احیای قلبی ریوی مغزی موفق داشتند تقدیر و همچنین رییس دانشگاه علوم پزشکی  از قسمتهای مختلف ستاد مرکز مدیریت حوادث وفوریت های پزشکی بازدید کرد.

1398/07/01