برگزاری کارگاه مبارزه با رشوه و فساد اداری در دانشگاه علوم پزشکی بم

کارگاه مبارزه با رشوه و فساد اداری با حضور معاون دادستان و معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح امروز کارگاه مبارزه با رشوه و فساد اداری با حضور مجیدی معاون دادستان، دکتر علی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع و همچنین معاونین و مدیران واحدهای تابعه دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای کارگاه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، در خصوص قرارداد ها و آیین نامه های مالی و مالیاتی دانشگاه توضیحاتی را ارائه و در ادامه مجیدی معاون دادستان به جرائم رشوه گری و فساد اداری و دکتر سرمست به بیان اهداف مبارزه با رشوه و فساد اداری پرداخت.

این کارگاه با همت واحد آموزش دانشگاه، صبح امروز با هدف آشنایی معاونین و مدیران واحدهای تابعه دانشگاه و مبارزه با رشوه گری و فساد اداری در سالن سلامت ستاد مرکزی برگزار شد.

1398/07/03