فراخوان انجام مصاحبه از پذیرفته شدگان مرحله دوم رشته فوریت‌های پزشکی سال 98

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در اطلاعیه ای زمان انجام فرآیند مصاحبه از پذیرفته شدگان مرحله دوم رشته فوریت های پزشکی سال 98 این دانشگاه را اعلام کرد.

بنا بر این گزارش، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در اطلاعیه ای از اعلام اسامی پذیرفته شدگان مرحله دوم رشته فوریت‌های پزشکی سال 98 توسط سازمان سنجش آموزش کشور، خبر داد و گفت: پذیرفته شدگان مرحله دوم رشته فوریت های پزشکی سال1398 این دانشگاه، می بایست بر اساس زمانبندی اعلام شده روز یکشنبه هفتم مهرماه سال جاری جهت انجام مصاحبه به پردیس دانشگاه  علوم پزشکی بم، مراجعه نمایند.

دکتر طولابی همچنین در خصوص شرایط و ضوابط پذیرفته شدگان مرحله دوم رشته فوریت های پزشکی و مدارک ثبت نام، افزود: این عزیزان باید ضمن مطالعه شرایط و ضوابط ذیل در صورت دارا بودن شرایط لازم ضرورت دارد با در دست داشتن مدارک خود در زمان مقرر به آدرس بم-بزرگراه خلیج فارس-پردیس دانشگاه  علوم پزشکی - دانشکده پرستاری مراجعه و فرآیند مصاحبه را انجام دهند.

در پایان مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن تبریک سال تحصیلی جدید از درگاه خداوند منان برای تمامی دانشجویان آرزوی موفقیت کرد.

1398/07/03