دیدار ریاست دانشگاه با خانواده شهید والامقام خواجه

ریاست دانشگاه علوم پزشکی بم به همراه جمعی از پرسنل با خانواده شهید خواجه دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم صبح امروز به مناسبت هفته ی دفاع مقدس دکتر عباس زاده به اتفاق جمعی از پرسنل دانشگاه با خانواده ی شهید خواجه دیدار کردند.

در این دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی بم با بیان اینکه راه شهدا همواره ادامه دارد گفت: امروز خرسندو مفتخریم که یکی از فرزندان شهید خواجه به عنوان پزشک در دانشگاه علوم پزشکی به مردم این منطقه خدمت می کند.

وی افزود: خداوند روح همه ی شهدای دوران جنگ تحمیلی و پس از آن  را با سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله حسین (ع) محشور و  به آسیب دیدگان اجر، مجروحین شفای عاجل و آنهایی که به خیل آزادگان پیوستند و رنجها و مرارت های  اسارت را تحمل کردند اجر و توفیق الهی عنایت فرماید.

در پایان این دیدار به رسم یاد بود لوح سپاس و هدیه ای به خانم دکتر خواجه اهدا شد.

1398/07/06