بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی از کلینیک های ویژه دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم به صورت سر زده از کلینیک های ویژه بازدید و با مشکلات مراجعین از نزدیک آشنا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، پیرو پیام های مردمی  در زمینه وضعیت کلینیک های دانشگاه، عصر روز سه شنبه مورخ 98/07/09 دکتر عباس زاده رییس دانشگاه به همراه مدیر درمان،  از کلینیک های  امام رضا(ع) و امام محمدباقر(ع) بازدید و با مراجعین، پزشکان و پرسنل کلینک ها دیدار و گفتگو کرد و در جریان روند ویزیت و ارائه خدمات به بیماران قرار گرفت.

در این بازدید ۲ ساعته، دکتر عباس زاده ضمن تاکید بر رعایت حقوق مراجعین و تعیین جدول زمانی جهت مراجعه کنندگان، در خصوص میزان رضایتمندی و اخلاق مداری پرسنل، با مراجعه کنندگان توصیه هایی ارائه کرد.

همچنین  مقرر شد در اولین فرصت مقتضی جلسه ای برای بررسی و رفع مشکلات کینیک برگزار گردد.

شایان ذکر است حل مشکل حقوقی پیش آمده با پیمانکار پروژه ساخت کلینیک ویژه که با پیشرفت ۸۰ درصد در محل سابق بیمارستان امام خمینی(ره) در حال احداث است تا حد زیادی صورت گرفته و امید می رود با تکمیل این ساختمان تا چند ماه آینده محیط ارائه خدمات کلینیک ویژه ارتقا یابد.

1398/07/10