اعزام دو دستگاه آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی بم جهت پوشش امدادی پیاده روی اربعین حسینی

اعزام دو دستگاه آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی بم جهت پوشش  امدادی پیاده روی اربعین حسینی

اکیپ امدادی اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی  بم با بدرقه مسوولین دانشگاه و اورژانس پیش بیمارستانی جهت پوشش امدادی پیاده روی اربعین حسینی به مرز مهران اعزام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، گروه اعزامی شامل دو دستگاه آمبولانس با ۴ تکنسین فوریت‌های پزشکی است که به منظور همکاری در پوشش امدادی اربعین حسینی و ارایه خدمات سلامت به زائرین در مرز مهران استقرار می‌یابد و طبق برنامه ریزی انجام شده، پس از پایان پیاده روی اربعین و بازگشت زائرین ماموریت این گروه به اتمام می‌رسد.

مراسم پیاده روی اربعین حضرت امام حسین -علیه السلام- هر ساله با شور و معنویت خاصی برگزار می‌شود و مرکز اورژانس ۱۱۵ بم همچون سال‌های گذشته با اعزام اکیپ امدادی در این حرکت معنوی و فرهنگی حضور دارد.

اکیپ اعزامی اورژانس بم صبح امروز با بدرقه دکتر عباس زاده رییس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع، رییس اداره پرستاری و مسئولین اورژانس پیش بیمارستانی به منطقه مرزی مهران اعزام شد.

1398/07/17