کارگاه آموزشی در خصوص نشانگر رنگی تغذیه ای وکاهش نمک ، چربی ، قند در محصولات غذایی

کارگاه آموزشی در خصوص نشانگر رنگی تغذیه ای وکاهش نمک ، چربی ، قند در محصولات غذایی

کارگاه آموزشی در خصوص نشانگر رنگی تغذیه ای وکاهش نمک ، چربی ، قند در محصولات غذایی برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا دارو، کارگاه آموزشی در خصوص نشانگر رنگی تغذیه ای وکاهش نمک ، چربی ، قند در محصولات غذایی به مسئولین واحدهای تولیدی و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی توسط حوزه معاونت غذا ودارو مورخ 98/7/23 برگزار شد.


1398/07/23
705