تامین اعتبار پروژه ها و بهره برداری در دهه مبارک فجر

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بم با مدیرکل منابع فیزیکی ومسئول پروژه‌های عمرانی دیدار و در خصوص  پروژها، تامین اعتبار و کمک وزارت بهداشت و بهر برداری در دهه مبارک فجرگفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر رضا علی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با مهندس ساکی مدیرکل منابع فیزیکی و مهندس سلیمی مسئول پروژه‌های عمرانی دیدار و در خصوص  پروژها بهداشتی، تامین اعتبار و کمک وزارت بهداشت و بهره برداری پروژه ها در دهه مبارک فجر و موافقت شد.

در این جلسه  مدیر بودجه و مدیر مالی دانشگاه حضور داشتند در مورد تعیین و تکلیف فوری و افتتاح کلنیک ویژه برنامه ریزی شد همچنین کمک هایی به بیمارستان جوادالائمه نرماشیر و آیت الله هاشمی رفسنجانی ریگان، فهرج و پاستور بم نیز می شود.

1398/07/29