دیدار معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بم با مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه و تجهیز بيمارستان های کشور

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بم با مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه و تجهیز بيمارستان های کشور  در خصوص پروژه بیمارستان 202 تختوابی دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دیدار دکتر رضا علی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بم با مهندس احمری مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه و تجهیز بيمارستان های کشور وشرکت پیمانکار و مشاور پروژه بیمارستان 202 تخت خوابی بم برگزار و مقرر شد با توجه به دریافت تسهیلات بانکی بند الف تبصره 9 قانون بودجه به مبلغ 400 میلیارد ریال و سرعت بخشیدن به تکمیل فاز یک بیمارستان پیمانکار متعهد گردید ظرف مدت دو هفته اکیپ 50 نفری در پروژه مستقر نماید و پیگیری اعتبارات لایحه بودجه سال 1399 توسط شرکت مادر تخصصی صورت پذیرد. همچنین در آبان ماه جلسه بعدی با حضور مهندس احمری در بم تشکیل شود.

در این جلسه معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی بم به شدت از روند کند پروژه انتقاد کرد.

1398/07/29