برگزاری اولین دوره آموزشی مجازی با محوریت آموزش نرم افزار تولید محتوای الکترونیکی

برگزاری اولین دوره آموزشی مجازی با محوریت  آموزش نرم افزار تولید محتوای الکترونیکی

برگزاری اولین دوره آموزشی مجازی با محوریت  آموزش نرم افزار تولید محتوای الکترونیکی camtasia studio

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، اولین کارگاه آموزش مجازی با محوریت آموزش نرم افزار تولید محتوای الکترونیکی camtasia studio  به همت مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و با پیگیری واحد توانمندسازی اساتید از یکم تا دوم آبان ماه جاری در محل سالن سلامت ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بم، برگزار شد.

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: به منظور آشنایی با نرم افزار camtasia studio  و توانمندسازی اعضای هیأت علمی دانشگاه در تولید محتوی الکترونیک این دوره برنامه ریزی و توسط جناب آقای دکتر پرویز عضدی و دکتر فرزان عضدی از اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر آموزش داده شد.

آقای غضنفرآبادی اظهار داشت: با توجه به اهداف بسته آموزش مجازی در برنامه عملیاتی و برنامه ملی اقدام و فراهم نمودن زیرساخت های لازم گامهای موثری در راستای ارتقاء و توسعه آموزش بصورت الکترونیک برداریم و از مزایای این نوع آموزش نهایت استفاده را ببریم.

لازم به ذکر است به اعضای محترم هیأت علمی که در این دوره حضور داشته اند، گواهی آموزشی اعطاء می گردد.

1398/08/03