افتتاح ساختمان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی توسط مسئولین محلی

ساختمان جدید مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی با حضور نماینده شرق استان در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه و رییس دانشگاه علوم پزشکی بم و سایر مسئولین شهرستان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح پنجشنبه مورخ 98/08/02 ساختمان جدید ستاد مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و مرکز هدایت عملیات بحران توسط مهندس نیکزادی پناه نماینده مردم شرق استان در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام دانشی امام جمعه بم، دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی، معاون سیاسی فرماندار بم، اعضای شورای اسلامی شهر بم و معاونین دانشگاه علوم پزشکی افتتاح شد.

این مرکز با زیربنای 800متر مربع شامل فرماندهی اورژانس و مرکز مانیتورینگ ، فضای اداری ، مرکز پیام، سالن آموزش و مهارت اورژانس  است که همزمان با چهل و چهارمین سالروز تاسیس اورژانس پیش بیمارستانی که در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه ایران در شهریور ماه سال جاری برگزار شد به صورت ویدئو کنفرانس توسط دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و دکتر نمکی وزیر بهداشت افتتاح شد.

همچنین در مراسم افتتاح این مرکز توسط مسئولین محلی، از پنج دستگاه آمبولانس پیشرفته با جدیدترین امکانات که به تازگی به ناوگان حمل و نقل اورژانس بم اضافه شده است رونمایی شد.

1398/08/04