درخشش پژوهش دانشگاه علوم پزشکی بم در عرصه بین المللی

انجمن داروسازی اتریش مدال طلای پراستنادترین مقاله را به عضو هیات علمی پژوهشی و مدیر فن­ آوری دانشگاه علوم پزشکی بم اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، در اجرای سیاستهای جذب نخبگان و حمایت از پژوهش و فن آوری و در ادامه پیشرفت­های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بم، این بار انجمن داروسازی اتریش مدال طلای پراستنادترین مقاله را به آقای مهرداد خاتمی عضو هیات علمی پژوهشی و مدیر فن­آوری دانشگاه اهدا کرد. مقاله حاصل از پژوهشی با عنوان " بررسی اثر سمیت سلولی نانوذرات مغناطیسی آهن روی سلول های عامل بیماری سالک و ماکروفاژ های انسانی" که در دانشگاه علوم پزشکی بم انجام شده و در مجله علمی Scientia Pharmaceutica چاپ شده و مورد استقبال جامعه علمی بین المللی قرار گرفت.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به جناب آقای خاتمی، معاونت محترم تحقیقات و فن­آوری، اساتید و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تبریک عرض می­نماید.

1398/08/04