مناقصه مجدد کارهای باقی مانده عملیات تکمیلی بیمارستان 32 تختخوابی فهرج

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بم در نظر دارد با رعایت قانون برگزاری مناقصات،کارهای باقی مانده عملیات تکمیلی بیمارستان 32 تختخوابی فهرج از طریق مناقصه عمومی دو مرحله ای به شرکت های واجد شرایط واگذار نماید.

آگهی فراخوان عمومی مجدد  شماره : ف-3-7/98

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بم در نظر دارد با رعایت قانون برگزاری مناقصات، پروژه مشروحه ذیل را از طریق مناقصه عمومی دو مرحله ای به شرکت های واجد شرایط واگذار نماید.

مشخصات پروژه:

• عنوان پروژه: کارهای باقی مانده عملیات تکمیلی بیمارستان 32 تختخوابی فهرج.

• محل پروژه: شهر فهرج.

• مدت اجرا:  6 ماه شمسی.

• برآورد اولیه: مبلغ 138،664،546،881 ریال (یکصد و سی و هشت میلیارد و ششصد و شصت و چهار میلیون و پانصد و چهل و شش هزار و هشتصد و هشتاد و یک ريال) بر مبنای فهارس بهای پایه سال 1398.

• اعتبار طرح: عمرانی.

• پیش پرداخت: تعلق نمی گیرد و قرارداد فاقد پیش پرداخت می باشد.

• نحوه پرداخت: از طریق اوراق اسناد خزانه اسلامی نماد 802، 814 و 815 سررسید سال 1401.

• مشاور: شرکت مهندسین مشاور آیت پی.

• مبلغ تضمین شرکت در مناقصه: به مبلغ 4،741،290،938 ريال (چهار میلیارد و هفتصد و چهل و یک میلیون و دویست و نود هزار و نهصد و سی و هشت ريال) می باشد که بایستی بصورت ضمانت نامه بانکی با اعتبار به مدت سه ماه از تاریخ بازگشایی پاکات و قابل تمدید به مدت سه ماه دیگر در صورت درخواست مناقصه گزار باشد

• کد اقتصادی کارفرما:  411398317411

• نحوه انعقاد قرارداد: به روش فهرست بها.

حداقل شرایط شرکت در مناقصه:

• دارا بودن حداقل رتبه 2 در رشته ساختمان و ابنیه و حداقل رتبه 3 در رشته تاسیسات و تجهیزات به صورت توامان از سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور.

• دارا بودن تجربه قبلی در اجرای حداقل دو پروژه بیمارستانی در حد این پروژه ضمن ارایه حسن سابقه مورد تایید کارفرمایان مربوطه و فقدان سوء پیشینه حرفه ای.

• دارا بودن توان مالی و پشتیبانی، تجهیزات و ماشین آلات و توان فنی و برنامه ریزی قوی.

• دارا بودن گواهی صلاحیت ایمنی پیمانکار.

• دارا بودن کد معاملاتی بورس و ارائه یک نسخه از نامه کارگزاری مربوطه.

• دارا بودن صورت حساب های مالی حسابرسی شده.

• ارایه تصویر گردش مالی شرکت.

محل و مهلت دریافت اسناد:

. لذا از متقاضیان واجد شرایط دعوت بعمل می¬آید جهت دریافت اسناد و اطلاعات بیشتر مناقصه به آدرس اینترنتی  www. Mubam.ac.ir مراجعه نمایند.

• مهلت دریافت اسناد: از روز چهارشنبه مورخ 98/08/01 تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 1398/08/08 می باشد.

• مدت اعتبار پیشنهادات: سه ماه از تاریخ بازگشایی پاکات می باشد.

• محل دفتر حراست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بم

• اخرین مهلت تحویل پاکات: از روز شنبه 98/08/11 تا پایان وقت اداری روز چهار شنبه مورخ 1398/08/22 می باشد.

• تاریخ و محل بازگشایی پیشنهادها: روز شنبه مورخ 98/08/25 دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی بم می باشد.

• شماره های تماس 4434601-034 و 44342902-034

اسناد مناقصه مجدد فهرج پاییز 98