دیدار دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بم با مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

مراسم عزاداری اربعین حسینی با حضور هیئت های دانشجویی در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بم، در مراسم عزاداری اربعین حسینی که با حضور هیات های دانشجویی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد، حجت الاسلام مظاهری نیا مسئول نهاد رهبری و تعداد 20 نفر از دانشجویان مجتمع آموزش عالی و دانشگاه علوم پزشکی بم حضور داشتند.

در این مراسم رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنان کوتاهی در جمع دانشجویان ضمن تجلیل از مراسم پرشور عزاداری اربعین حسینی گفت: صفا و نورانیت شما عزیزان بسیار مغتنم است و بنده همواره از خداوندمتعال مسالت می کنم که ما و شما را همواره در مسیر مستقیم ثابت قدم بدارد، چرا که اگر شما در این مسیر حق ثابت قدم باشید کشور و دنیا اصلاح و بشریت از منافع آن بهره مند می شود.

همچنین در ابتدای این مراسم حجت الاسلام والمسلمین سعدی با تبیین مفهوم"گام دوم انقلاب" آنرا عبارتی عمیق و برجسته خواند و گفتمان مقاومت ملت ایران را برگرفته از مقاومت حسینی(ع) خواند و افزود: جریان سلطه و استکبار به دنبال آن است که به وسیله تریبونهای پرشمار تبلیغاتی خود، جای حق و باطل را عوض کند اما همچنانکه حضرت امام سجاد(ع) و حضرت زینب کبری(س) در کوفه و شام با سخنان روشنگر خود حکومت اموی را رسوا کردند، امروز نیز باید تریبونهای جریان حق، حرف اسلام و انقلاب را با قدرت بیان و القائات نظام سلطه را افشا کنند.

در این مراسم آقای میثم مطیعی نیز به مرثیه خوانی و نوحه سرایی پرداخت و در پایان دانشجویان نماز ظهر و عصر را به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه کردند.

و همچنین در مسیر برگشت دانشجویان به حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) مشرف شدند.

1398/08/06