مراسم افتتاحیه برگزاری دومین دوره ی اینترشیپ مامایی کشور در بیمارستان پاستور

در راستای ترویج زایمان طبیعی و توانمندسازی ارائه دهندگان خدمت دومین دوره اینترشیپ مامایی کشور در بم در حال برگزاریست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، به نقل از خانم صدیقی مسئول  اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه؛ در راستای ترویج زایمان طبیعی و توانمندسازی ارائه دهندگان خدمت دومین دوره اینترشیپ مامایی کشور از سوی انجمن ملی مامایی با حضور دکتر لیلا مستوفی مدرس بین المللی مامایی و  زایمان فیزیولوژیک و مدیر و مشاور پروژه های جهانی مامایی در بخش زایمان بیمارستان پاستور از تاریخ ۱۸ ابان ماه  لغایت ۲۳ آبان ماه ۹۸ برگزار می شود.

در این دوره مهارت های عملی زایمان فیزیولوژیک آموزش داده می شود و علاوه بر ماماهای بلوک زایمان ، ۲۰ نفر از ماماهای منتخب در سراسر کشور حضور دارند.

گفتنی است اولین دوره مامایی اینترشیپ مامایی در فرورودین ماه سال جاری در بیمارستان پاستور برگزار شد.

1398/08/18