چهارمین گردهمایی تخصصی مهندسی مشاغل دانشگاه های علوم پزشکی استان های کرمان و سیستان بلوچستان به میزبانی بم

چهارمین گردهمایی تخصصی مهندسی مشاغل دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه آمایشی 8 با محوریت بازنگری آیین نامه مهندسی مشاغل در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم،  صبح امروز چهارمین گردهمایی تخصصی مهندسی مشاغل  با حضور مدیران و کارشناسان توسعه سازمان تحول اداری دانشگاه های علوم پزشکی منطقه آمایشی 8" استان های کرمان و سیستان بلوچستان" شامل دانشگاه ها و دانشکده های کرمان، رفسنجان، جیرفت، سیرجان، بم، زاهدان، زابل و ایرانشهر به مدت یک روز  در بم برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر علی نژاد معاون توسعه مدیریت دانشگاه بم گفت؛ جایگاه نوسازی و تحول اداری مهندسی مشاغل از اهمیت بالایی برخوردار است و همچنین به لزوم واحد نوسازی و تغییر در مجموعه های دانشگاهی پرداخت.

در ادامه مهندس جلالی مدیر نوسازی و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی بم گزارشی از عملکرد واحد نوسازی از ابتدای تاسیس دانشگاه تا آبان 98 ارائه کرد.

این مراسم به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بم در سالن سلامت ستاد مرکزی برگزار شد.

1398/08/19