برگزاری جلسه ژورنال کلاب دانشکده پزشکی با عنوان Natural Products applied against Hydatid Cyst Protoscoleces: A review of Past to Present

جلسه ژورنال کلاب دانشکده پزشکی با عنوان Natural Products applied against Hydatid Cyst Protoscoleces: A review of Past to Present در تاریخ 1398/9/5 ساعت 11:30 در سالن همایش دانشکده پزشکی برگزار می گردد.

به اطلاع دانشجویان و اعضای هیات علمی محترم می رساند جاسه ژورنال کلاب دانشکده پزشکی تحت عنوانNatural Products applied against Hydatid Cyst Protoscoleces: A review of Past to Present در تاریخ سه شنبه 1398/9/5 ساعت 11:30 در سالن همایش دانشکده پزشکی برگزار می گردد. از همه علاقه مندان جهت شرکت در این ژورنال کلاب دعوت به عمل می آیید.

pagination_ACTROP_4441

1398/09/04