کارگاه آموزشی سفیران سلامت دانش آموزی و دانشجویی

کارگاه آموزشی سفیران سلامت دانش آموزی و دانشجویی در سالن آموزش مرکز بهداشت بم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت بم : کارگاه آموزشی سفیران سلامت دانش آموزی و دانشجویی با موضوع اهمیت برنامه ملی خود مراقبتی در مدارس و نقش دانش آموزان در این حوزه با حضور مراقبین سلامت در مورخ 98/9/2 برگزار شد .

در این کارگاه ابتدا دکتر رجايي رئیس مرکز بهداشت بم ضمن خوش آمدگویی به بيان اهميت نقش دانش آموزان ودانشجويان در سلامت خود وجامعه وتشکر از مراقبين سلامت به نقش آنها در اين امر خطير پرداختند .

در ادامه کارشناس مسئول آموزش سلامت دستورالعملهاي ارسالي از وزارتخانه را دراين خصوص بيان ونقش مراقبين سلامت را  در مدارس خاطر نشان کرد . همچنین تاکید کرد مراقبين سلامت موظف به آموزش دانش آموزان در مدارس طبق سرفصلهاي ارسالي مي باشند .مدارس حامي سلامت مشخص شدند ومراقبین ملزم به آموزش طبق برنامه عملياتي مصوب شده می باشند که در نهایت گزارش این عملکرد به واحد آموزش سلامت ارسال گردد.

این کارگاه آموزشی با بیان پرسش و پاسخ و ارائه راهکار و پیشنهاد به پایان رسید.

1398/09/04