پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت روز دانشجو

دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در پیامی روز دانشجو را تبریک گفت .متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

۱۶ آذر در تاریخ ایران به عنوان نماد روحیه خروشان جنبش دانشجویی و مظهر ایثار، از خودگذشتگی، پایداری و استقلال و آزادی است و یاد آور رشادت دانشجویانی است که در برابر دشمن سینه سپر کردند تا سندی دیگر از روح میهن پرستی، آزادی خواهی و استقلال طلبی فرزندان این مرزوبوم را برای همیشه در تاریخ ثبت و فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان برسانند.

این روز بزرگ تبلور اراده ملی، آگاهی و پیشگامی دانشجویان در مبارزه با استعمار، ظلم و بیدادگری و فرصتی برای تکریم و پاسداشت مقام و منزلت این عزیزان و هویت بخشی به رسالت و حماسه ماندگار آنها محسوب می شود.

اینجانب ضمن گرامیداشت سالروز شانزدهم  آذر، روز دانشجو را به جامعه علمی و دانشگاهی بویژه یکایک دانشجویان گرانقدر خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ، تبریک عرض نموده ،توفیقات روزافزون این  عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم.

دکتر عباس عباس زاده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم