دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت 16آذر روز دانشجو با دانشجویان

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور در پردیس دانشگاه 16 آذر روز دانشجو را به دانشجویان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح امروز دکتر عباس زاده رییس دانشگاه با حضور در کلاس های درس دانشجویان در دانشکده های پزشکی، پرستاری و مامایی و بهداشت با دانشجویان از نزدیک دیدار و ضمن گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو،  این روز را به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بم تبریک گفت.

در این دیدار معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر دانشجویی و مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز حضور داشتند.

این روز، به یاد سه دانشجو (مصطفی بزرگ‌نیا و احمد قندچی و آذر شریعت‌رضوی) که هنگام اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده آمریکا و همچنین از سرگیری روابط ایران با بریتانیا، در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۳۲ (حدود چهار ماه پس از کودتای ۲۸ مرداد همان سال) در دانشگاه تهران کشته شدند، گرامی داشته می‌شود.

1398/09/16