پروژه عمرانی بازپیرایی و توسعه بخش اورژانس بیمارستان پاستور بزودی قابل افتتاح است

رییس دانشگاه علوم پزشکی از روند اجرایی پروژه های عمرانی بیمارستان پاستور بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح امروز دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی به اتفاق رییس بیمارستان پاستور  از روند اجرایی پروژه های عمرانی  بیمارستان بازدید کردند.

از جمله این پروژه ها می توان به عملیات تکمیلی ساختمان آموزشی، ساختمان الحاقی بخش داخلی و جراحی و پروژه باز پیرایی بخش اورژانس، که با پیشرفت خوبی در حال انجام اشاره کرد، همچنین با اتمام و تکمیل اورژانس، بزودی شاهد توسعه چشمگیر بخش اورژانس بیمارستان پاستور و افتتاح آن خواهیم بود.

1398/09/17