برگزاری کارگاه دو روزه آموزشی "چگونه یک مقاله مروری نظام‌مند بخوانیم"

برگزاری کارگاه دو روزه آموزشی "چگونه یک مقاله مروری نظام‌مند بخوانیم"

کارگاه آموزشی چگونه یک مقاله نظام مند بخوانیم با حضور رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی بم در حال برگزاریست.

 


  به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده رییس دانشگاه، در مراسم افتتاحیه کارگاه آموزشی چگونه یک مقاله مروری نظام مند بخوانیم در جمع اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه گفت: در زمینه آموزش و پژوهش، دانشگاه از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد و تمام توان خود را درجهت ارتقاء رشد آموزش و پژوهش به کار خواهد گرفت.

درادامه دکتر برهانی معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه، با مرور تاریخچه ای از دانشگاه بم گفت: با موافقت هیأت وزیران با تبدیل دانشکده پرستاری بم  به دانشگاه علوم پزشکی؛ این مؤسسه در یکم تیرماه سال 1390رسمـاً افتتاح و آغاز بکار کرد همچنین در سال 98 این دانشگاه موافقت قطعی را کسب نمود.

وی گفت، 85 نفر عضو هیئت علمی دانشگاه داریم و همچنین 1067 نفر دانشجو مشغول به تحصیل در دانشکده های پرستاری و مامایی، بهداشت و پزشکی هستند.

معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه، رشد شاخص های پژوهشی دانشگاه در یکسال گذشته را مثبت ارزیابی کرد و افزود: تعداد مقالات 266درصد، تعداد مقالات بین المللی 420درصد، تعداد استنادات 438 درصد، شاخص اچ دانشگاه 181درصد، تعداد طرح های مصوب را 675 درصد رشد عنوان کرد و همچنین شاخص های پژوهشی کمیته تحقیقات دانشجویی که تا مهرماه 97 درصد رشد قابل توجهی نداشت که از سال گذشته تا کنون  پیشرفت چشمگیری داشته که می توان به تعداد 53 مقاله دانشجویی، 39 مقاله بین المللی دانشجویی، 55 طرح مصوب دانشجویی، شاخص اچ دانشگاه رتبه 5 و به تعداد 79 استناد اشاره کرد.

دکتر برهانی در زمینه افتخارات دانشگاه علوم پزشکی بم در علم سنجی عنوان نمود، دانشگاه در زمینه درصد مقالات بین المللی رتبه 2کشور، اچ ایندکس رتبه 37 کشور، درصد مقالات بین المللی کمیته تحقیقات دانشجویی رتبه اول کشور، فن آوری رتبه سه منطقه آمایشی را به خود اختصاص داده است.

در ادامه افتتاحیه کارگاه دکتر پیام کبیری رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بم با توجه به سابقه طولانی دانشکده پرستاری، پایه علمی قوی دارد. وی این کارگاه ها را ویژه تمامی پرسنل معاونت های آموزشی، بهداشتی و درمانی عنوان کرد.

دکتر کبیری در خصوص موسسه غیرانتفاعی کاکرین که نمایندگی آن در 52 کشور از جمله ایران فعال است عنوان کرد؛ که این موسسه در زمینه مقالات و پژوهش فعالیت دارد و  می توان  از مقالات به صورت ترجمه شده بهره برد.

این کارگاه به مدت دو روز به همت معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه، در سالن سلامت ستاد مرکزی برگزار خواهد شد.


1398/09/18
585