بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی از مراحل نصب یازده دستگاه دیالیز در مرکز جامع بیماران خاص سپهر بم

بیماران خاص منطقه شرق استان کرمان،  خدمات جامع  و مطلوب تری در مرکز جامع سپهر بم دریافت خواهند کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح امروز دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی از روند نصب و راه اندازی یازده دستگاه دیالیز در بخش دیالیز مرکز جامع بیماران خاص سپهر بم بازدید کرد.

مرکز جامع بیماران خاص سپهر، تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان پاستور بم با متراژی در حدود 5000 مترمربع  که 2000 مترمربع را بخش های دیالیز،تالاسمی، و هموفیلی و 3000 مترمربع را بخش های فیزیوتراپی، کاردرمانی، آب درمانی، گفتار درمانی، مرکز مشاوره، داروخانه، آزمایشگاه، دندانپزشکی و مطب متخصصین در برگرفته است که بیماران خاص منطقه شرق استان کرمان"شهرستان های بم، ریگان، فهرج و نرماشیر" می توانند خدمات جامع و مطلوب تری را دریافت کنند.

1398/09/19