بازدید رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت از کتابخانه پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم به اتفاق رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت از کتابخانه پردیس دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر پیام کبیری رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت به اتفاق دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی و دکتر برهانی معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه، از مجموعه پردیس دانشگاه و قسمت های کتابخانه، سالن آزمون الکترونیک، سالن کنفرانس و کمیته انضباطی بازدید کردند.

رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت به منظور برگزاری کارگاه دو روزه "چگونه یک مقاله مروری نظام‌مند بخوانیم" در دانشگاه علوم پزشکی به بم سفر، همچنین پس از اتمام کارگاه از مجموعه پردیس بازدید کرد.

1398/09/20