به اطلاع همشهریان گرامی می رساند؛

هیچ موردی از وجود اجسام خارجی در مواد خوراکی در شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بم گزارش و مشاهده نشده است.

به اطلاع همشهریان گرامی می رساند؛ با توجه به گزارشات منتشر شده در برخی از استان های کشور در خصوص مواد خوراکی حاوی قرص و کپسول، با توجه به بازدید های انجام شده از مراکز عرضه ی موادخوراکی در شهرستان های تابعه این دانشگاه تاکنون موردی از وجود اجسام خارجی در مواد خوراکی دیده نشده است. با این وجود از مردم عزیز تقاضا می شود قبل از مصرف هر فرآورده خوراکی نسبت به بررسی دقیق محتویات آن اقدام نموده و در صورت مشاهده موردی در این خصوص مراتب را در ساعات اداری به شماره تلفن های 44342906 یا 44342457 و در ساعت غیر اداری به شماره همراه 09132440542 اطلاع دهند.

دانشگاه علوم پزشکی بم ضمن اطمینان به کلیه همشهریان آمادگی خود را جهت انجام اقدامات لازم در این خصوص اعلام می نماید.

1398/09/23