برگزاری نشست پرسش و پاسخ رییس دانشگاه علوم پزشکی با دانشجویان

نشست پرسش و پاسخ رییس دانشگاه علوم پزشکی بم با دانشجویان، با هدف  ارتقا و افزایش امکانات، تجهیزات علمی، پژوهشی و رفاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده رییس دانشگاه در جمع دانشجویان دانشکده پزشکی گفت:  مجموعه دانشگاه مانند یک خانواده است و هر خانواده دارای یک سری نقاط قوت و ضعف است که با کمک یکدیگر بایستی این نقاط را ارزیابی و در جهت تقویت و برطرف کردن نقاط ضعف حرکت کنیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گفت: امروزه دانشگاه ها در جهت کارآفرین و ارزش آفرین شدن حرکت می کنند و بایستی از فرصت ها استفاده و نهایت بهره را ببریم  و دانشجویان با پژوهش می توانند زمینه های  کارآفرینی را بوجود بیاورند و دانشگاه در جهت ارتقا و توانمندسازی تمام توان خود را به کار خواهد گرفت.

نشست پرسش و پاسخ دانشجویان با  رییس دانشگاه علوم پزشکی در جهت ارتقای اهداف عالیه دانشگاه و افزایش امکانات و تجهیزات علمی، پژوهشی و رفاهی برای دانشجویان  در سالن کنفرانس دانشکده پزشکی برگزار شد.

1398/09/23