جلسه هم اندیشی در جهت ارتقاء فعالیت های خیرخواهانه و مهارت پروری دانشجویان

جلسه هم اندیشی در جهت ارتقاء فعالیت های خیرخواهانه و مهارت پروری دانشجویان با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، به منظور استفاده از ظرفیت دانشجویان داوطلب در انجام امور خیریه  جلسه ای مورخ 98/09/25 با حضور دکتر عباس زاده رییس دانشگاه، معاونین توسعه مدیریت و منابع، تحقیقات و فن آوری، مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی، مسئول حوزه مشارکت های اجتماعی و مدیر دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار و مقرر شد با هماهنگی حوزه مشارکت های اجتماعی و مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی به صورت اردوهای جهادی از توان دانشجویان در جهت فعالیت های عمرانی در مناطق محروم استفاده شود.

جلسه هم اندیشی در جهت ارتقاء فعالیت های خیرخواهانه و مهارت پروری دانشجویان در دفتر حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

1398/09/27