بازدیـد مدیر طرح اسکان پزشکان وزارت بهداشت از پروژه های اقامتگاه پزشک در شرق استان کرمان

بازدیـد  مدیر طرح اسکان پزشکان وزارت بهداشت  از پروژه های اقامتگاه پزشک در شرق استان کرمان

مدیر طرح اقامتگاه پزشکان وزارت بهداشت  از پروژه های درحال احداث اسکان پزشکان در دانشگاه علوم پزشکی بم بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، ظهر روز چهارشنبه مورخ98/09/29 مهندس بوستانی مدیر طرح اقامتگاه پزشکان وزارت بهداشت به اتفاق مدیر دفتر فنی دانشگاه،  از پروژه های درحال احداث اسکان پزشکان در واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی بم در شهرستان های شرق استان کرمان"بم، ریگان، فهرج، نرماشیر" بازدید کرد.

همچنین پس بازدید، در نشستی با  دکتر علی نژاد معاونت توسعه مدیریت و منابع در خصوص پروژه های در حال  احداث و روند اجرایی آن، به بحث و گفتگو پرداختند.

1398/09/27