جشن شب یلدا در بیمارستان پاستور، با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بم

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور در بیمارستان پاستور جشن شب چلّه را، در جمع پرسنل بیمارستان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی به اتفاق خانم دکتر برهانی معاون تحقیقات و فن آوری، سیدمجتبی اسحقی مدیر حراست دانشگاه، آقای قطبی نژاد  مدیر بیمارستان، خانم لشکری سوپروایزر شیفت شب، شنبه شب مورخ 98/09/30 با حضور در بیمارستان پاستور، در کنار پزشکان، پرستاران و کارکنان بیمارستان ضمن تبریک و توزیع شیرینی، جشن شب یلدا را با همکاران برگزار کردند.

شب یَلدا یا شب چلّه یکی از کهن‌ترین جشن‌های ایرانی است، این جشن از غروب آفتاب 30 آذر، تا طلوع آفتاب اول دی و با طی شدن بلندترین شب سال و به دنبال آن بلندتر شدن طول روزها در نیم‌کرهٔ شمالی، که مصادف با انقلاب زمستانی است، گرامی داشته می‌شود.

1398/10/01