رییس سازمان اورژانس کشور در بم گفت: در فاز بعدی توزیع اورژانس هوایی، دانشگاه علوم پزشکی بم ویژه دیده خواهد شد.

دانشگاه علوم پزشکی بم در تجهیز شدن به اورژانس هوایی بصورت ویژه دیده می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور  در مصاحبه ای با خبرگزاری صداو سیما گفت: توسعه اورژانس بم نسبت به دوسال گذشته با حمایت های دکتر عباس زاده رییس دانشگاه بسیار چشمگیر بوده  و با کمک سازمان اورژانس کشور این توسعه ادامه خواهد داشت به نحوی که پوشش  کامل را در خصوص حوادث و بلایا داشته باشند.

دکترکولیوند با بیان اینکه زیر ساخت های مناسبی در بم فراهم شده است و با حمایت های اورژانس کشور، تعدادی آمبولانس و موتورآمبولانس به اورژانس بم اختصاص خواهد یافت و همچنین با بررسی اورژانس هوایی منطقه، با اختصاص بالگرد به اورژانس کشور دانشگاه بم به صورت ویژه دیده خواهد شد .

مشاور وزیر و رییس سازمان اورژانس کشور در سفر یک روز خود به  دانشگاه بم ، در سمپوزیوم درس آموخته هاى زلزله در بم که به مناسبت شانزدهمین سالگرد حادثه دلخراش 5 دی سال 82  برگزار شد، در این شهر حضور یافت.

1398/10/04