برگزاری کمیته هفته ملی تغذیه

برگزاری کمیته هفته ملی تغذیه

گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت اقدام به برگزاری کمیته هفته ملی تغذیه کرد، این کمیته دردفترمعاون بهداشت و باحضور معاون اجرایی معاونت بهداشت و مدیران گروههای فنی معاونت برگزار شد.


هفته ملی تغذیه با شعار:

"ترویج الگوی تغذیه سالم با جایگزین های غذایی سالم "

چهاردهم لغایت سی ام دیماه 

پیامهای بسیج ملی تغذیه:


واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی 


1-برای پیشگیری از بیماری های قلبي و عروقي ، بجای گوشت قرمز از گوشت سفید استفاده کنید
.2 برای تامین پروتئین مورد نیاز بدنتان هرروز از حبوبات استفاده کنید. حبوبات منبع پروتئین و
جايگزين مناسب گوشت است.
3-ترکیب غلات(نان و برنج )همراه با حبوبات پروتئین مورد نیاز بدن را تامین مي کند.
4-تخم مرغ منبع غني از پروتئین و جايگزين مناسب گوشت است.
5-سلامت قلبتان را با کاهش مصرف نمك تضمین کنید.
6-چاقي دوران کودکي = ابتلا به فشار خون بالا و ديابت در بزرگسالي
.7- مصرف غذاهای چرب و پرنمك هر روز شما را به سكته نزديكتر مي کند.
8-مصرف روغن جامد طعم سلامتي را از شما مي گیرد.
9-مصرف میوه و سبزی از کودکي تبديل به عادت مي شود.
.10-با افزايش مصرف حبوبات ، سبزی و میوه از سرطان و ديابت پیشگیری کنیم.
.11- با کاهش مصرف گوشت قرمز احتمال ابتلا به سرطان را از خود دور کنید.
12-خوردن يك نیاز است اما خوردن مواد غذايي سالم يك هنر است.
13- چاقي بیماريست ، مراقب وزنتان هستید؟
.14- مصرف نوشابه های گازدار و نوشیدني های شیرين را محدود کنید.
 15-با حبوبات آشتي کنید تا چاقي و سرطان سراغتان نیايد.
.16- مصرف زياد مواد قندی و شیرين عامل اصلي ابتلا به ديابت است
.17-با کاهش مصرف قند و شكر،شیريني سلامتي را بچشید .
.18- مصرف سبزيجات متنوع را در وعده های غذايي روزانه فراموش نكنید.
.19-نصف بشقاب غذايتان رابه سبزی و سالاد اختصاص دهید.
20-بیشتر از 5 گرم نمك در روز مصرف نكنید.
21-ادويه جات را جايگزين نمكدان کنید.
22- با مصرف زياد نوشیدني های شیرين در کودکي طعم تلخ ديابت را در بزرگسالي تجربه مي کنید.
23-همه مواد غذايي دارای سديم (نمك پنهان )هستند ،مراقب نمك پنهان باشید.
24- از سرخ کردن غذا با روغن زياد تا ميتوانید پرهیز کنید.
.25 -سعي کنید کمتر از غذاهای سرخ کرده استفاده کنید.
26 -يادتان باشد، هر چه در مصرف روغن بیشتر خسیس باشید، سلامت شما بیشتر تضمین ميشود.
.27-سكته قلبي در کمین من و شما ،مصرف قند ، نمك و چربي را کاهش دهیم.
28-سلامت قلبتان را قرباني چاقي نكنید.
29-بجای نان های سفید از انواع نان هايي که سبوس بیشتری دارند استفاده کنید.
30- از کودکي با اضافه کردن سبزيجات به غذای کودکتان او را با سبزيجات اشنا کنید تا به مصرف آنها
عادت کنند.
.31-فرزندتان را با طعم میوه های مختلف آشنا کنید تا مصرف روزانه میوه به يك عادت برای فرزندتان
تبديل شود.
.32- میوه های ريز و درشت ارزش غذايي يكساني دارند.
.33-ذائقه کودکان را از اوايل زندگي به غذای کم نمك ، کم چرب و کم شیرين عادت دهید .
.34- فست فودها حاوی چربي و نمك زيادی هستند در مصرف آنها افراط نكنید


1398/10/10
466