تقدیر از خانواده مرحوم یاسر حدادیان یکی از تکنیسین های متوفی اورژانس بم در مراسم جشن روز پرستار

تقدیر   از خانواده مرحوم یاسر حدادیان  یکی از تکنیسین های متوفی اورژانس  بم در مراسم جشن روز پرستار

در مراسم گرامیداشت روز پرستار در دانشگاه علوم پزشکی از خانواده یکی از پرسنل متوفی اورژانس بم تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح امروز مراسم باشکوه ولادت حضرت زینب(س) و  گرامیداشت مقام پرستار در سالن آمفی تئاتر بیمارستان پاستور با حضور نماینده شرق استان در مجلس، رییس دانشگاه علوم پزشکی ، معاونین و مدیران دانشگاه و پرستاران شرق استان برگزار شدکه در پایان این مراسم دکتر عباس زاده رییس دانشگاه، به پاس خدمات ارزنده حاج یاسر حدادیان یکی از پرسنل متوفی اورژانس از خانواده وی با هداء لوح تقدیر شد.

همچنین مربی تیم فوتبال بانوان شهرداری بم که سابقه قهرمانی در چندین دوره لیگ برتر فوتبال بانوان کشور را در کارنامه دارد، در این مراسم پیراهن تیم شهرداری را به پاس خدمات ارزنده مرحوم حدادیان در اورژانس بم به خانواده وی اهداء کرد.

مرحوم یاسر حدادیان از پرسنل اورژانس بم و مسئول پایگاه شهری بروات که خدمات امدادی ارزنده ایی در منطقه و همچنین در ایام اربعین حسینی در مرز مهران ارائه کرد که در اثر سانحه ای جان خود را ازدست داد.

جهت مشاهده عکس های بیشتر کلیک کنید

1398/10/10